Jenny Viklund
Leg. naprapat

Jenny legitimerades 1999 efter studier vid Skandinaviska Naprapathögskolan i Stockholm. Anställning på Rygg- och Idrottsskadekliniken följde, och 2005 startade Jenny det som idag är Västerhaninge Naprapatklinik. Under hela sin yrkeskarriär har hon kombinerat kliniskt arbete med Naprapathögskolans elevklinik där hon arbetar som handledare. Under denna tid har hon haft förmånen att fortbilda sig allt eftersom naprapatin utvecklats genom åren.

2008 och 2014 vidareutbildade Jenny sig inom akupunktur och kombinerar nu den klassiska naprapatins intramuskulära nålstimulering med traditionell akupunkturbehandling, för de patienter som så önskar.

Under 2012 och framåt inriktar sig Jenny på vidareutbildning inom OMI – Ortopaedic Medicine International.

Jenny har en bakgrund som elithandbollsspelare, och har efter spelarkarriären fortsatt som tränare och lagledare för lokala föreningen Haninge HK. Även inom handbollen har utbildning varit en central del och Jenny har vidareutbildat sig inom träningslära och idrottspsykologi för sin roll som tränare.

Linda Andersson
Leg Naprapat

Linda examinerades maj 2010 efter 4 års studier vid Skandinaviska Naprapathögskolan i Stockholm och är legitimerad av Socialstyrelsen. Valet att bli Naprapat var självklart för Linda. Intresset för kroppens funktion och inte minst människans välmående har alltid legat henne varmt om hjärtat.

2013  lyckats hon nå publikation av en forskningsstudie rörande cervikal radikulopati (d v s utstrålande smärta från nacken). Linda är vidareutbildad i Dry Needling och använder sig gärna av Kinesiotejping.

2017 öppnade hon, och arbetar även på, Arachnia Kliniken på Kungsholmen, med inriktning på stress/ röst  och andningsrelaterade besvär.