Om oss

jenny_w180p

Jenny Viklund
Leg. naprapat

Jenny legitimerades 1999 efter studier vid Skandinaviska Naprapathögskolan i Stockholm. Anställning på Rygg- och Idrottsskadekliniken följde, och 2005 startade Jenny det som idag är Västerhaninge Naprapatklinik. Under hela sin yrkeskarriär har hon kombinerat kliniskt arbete med Naprapathögskolans elevklinik där hon arbetar som handledare. Under denna tid har hon haft förmånen att fortbilda sig allt eftersom naprapatin utvecklats genom åren.

2008 och 2014 vidareutbildade Jenny sig inom akupunktur och kombinerar nu den klassiska naprapatins intramuskulära nålstimulering med traditionell akupunkturbehandling, för de patienter som så önskar.

jenny.viklund@naprapat.eu


Linda bild

Linda Andersson
Leg Naprapat

Linda examinerades maj 2010 efter 4 års studier vid Skandinaviska Naprapathögskolan i Stockholm och är legitimerad av Socialstyrelsen. Valet att bli Naprapat var självklart för Linda. Intresset för kroppens funktion och inte minst människans välmående har alltid legat henne varmt om hjärtat.

2013  lyckats hon nå publikation av en forskningsstudie rörande cervikal radikulopati (d v s utstrålande smärta från nacken). Linda är vidareutbildad i Dry Needling och använder sig gärna av Kinesiotejping.

2017 öppnade hon Arachnia Kliniken på Kungsholmen, med inriktning på stress/ röst- och andningsrelaterade besvär.

linda@linda-andersson.com

Foto Ylva Osteopat 1

Ylva Eriksson
Osteopat

Ylva Eriksson är diplomerad osteopat och har en 5-årig utbildning från Stockholm College of Osteopathic Medicine.

Med händerna som redskap ställer hon diagnos och utför behandling med olika tekniker för att förbättra funktionen i kroppen, då påverkas bl.a cirkulationen, det lymfatiska systemet och nervsystemet. Detta har som mål att ge bättre rörlighet, minskad smärta och underlätta för kroppens egen självreglerande och självläkande förmåga. Behandlingen sker utifrån varje persons individuella förutsättningar för att skapa bästa möjliga hälsa och välmående.

Osteopati räknas som friskvårdande aktivitet och blir en skattefri personalvårdsform för arbetsgivaren enligt Skatteverket.

Ylva arbetar även som osteopat på AMY-kliniken, Kronobergsgatan 49 i Stockholm.

ylvaer@hotmail.com